به مدت دو سال، راهنماییهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریهای ایالاتمتحده (CDC) پیشنهاد میکرد که مبتلایان به کووید-۱۹ باید به مدت ۱۰ روز قرنطینه شوند اما اکنون، این توصیه تغییر کرده است.
داده های مطالعه جدیدی که در مجله JAMA Network Open منتشر شده، نشان داد: کودکانی که به کووید۱۹ مبتلا شده اند بیشتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع یک هستند.
یک اپیدمیولوژیست با اشاره به آخرین وضعیت کرونا در دنیا و ایران، گفت: چشماندازهایی از رو به افول گذاشتن اپیدمی میبینیم، اما معنایش این نیست که در روزها و هفتههای پیش رو شاهد خاموشی اپیدمی باشیم.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۶۱۶ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۴۱۶ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۳۰ هزار و ۳۰۵ بیمار کووید ۱۹ نیز تأیید شده است.
محقق اصلی طرح مطالعاتی واکسن ایرانی _ استرالیایی اسپایکوژن، جزئیات انتشار مقاله نتایج فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن اسپایکوژن در نشریهای بینالمللی را تشریح کرد.
مدیر موسسه ویروسشناسی مجتمع پزشکی شاریته برلین، نسبت به افزایش شدید شاخص ابتلا به ویروس کرونا، عامل بیماری کووید۱۹ در پائیز هشدار داد و از مقامات خواست که از هم اکنون آماده مقابله با پیامدهای این موج شوند.
معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با اشاره به روند نزولی موج هفتم کرونا در پایتخت، گفت: قطعا اگر با همین روال پیش برویم، انشاءالله تا اوایل مهرماه موج هفتم بیماری بالاخره فروکش میکند.
در بسیاری از کشورهای جهان این امید وجود دارد که همه گیری کروناویروس رو به اتمام است. افراد کمتر به استفاده از ماسک توجه دارند و کمتر به اعمال قوانین مربوط به قرنطینه تاکید میشود.
یک اپیدمیولوژیست با بیان اینکه در حال حاضر از قله موج هفتم عبور کردهایم، گفت: با این حال ممکن است قله دیگری هم ایجاد شود و واریانت اُمیکرون را که تاکنون در کشور ما دو قله داشته، سه قلهای کند؛ البته در این باره نمیتوان اظهارنظر قطعی داشت.
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا، با اشاره به شرایط شیوع این بیماری در کشور، گفت: طبق اتفاقی که در سایر کشورها افتاد، شاهد بودیم که دو تا سه ماه طول میکشید تا این موج کاهش یابد و شاید ما هنوز در حال طی کردن روند افزایشی بیماری باشیم.
موج هفتم کرونا در حال پیشروی است و ۳۰ استان کشور در هفته ۱۲۷ همهگیری کرونا افزایش بارز موارد بستری را گزارش کردهاند. همچنین در این بازه زمانی، در ۲۳ استان هم موارد فوت ناشی از کووید ۱۹ روندی صعودی داشته است.
بنابر جدیدترین آمار رسمی همهگیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۵۷۷ میلیون و ۳۵۹ هزار و ۵۸۲ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۴۰۷ هزار و ۶۹۹ بیمار کووید نیز تأیید شده است.
عضو کمیته کووید ۱۹ با اشاره به قابلیت انتقال بسیار بالای زیرشاخههای جدید اُمیکرون گفت: احتمال ابتلای به زیرسویههای جدید در افرادی که واکسن میزنند ۳ برابر و آنهاییکه واکسن نزده اند تا ۸ برابر افزایش مییابد.
دبیر کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا نسبت به افزایش مراجعات ناشی از این بیماری هشدار داد و درباره علایم بیماران، پروتکلهای درمانی در موج جدید، مدت زمان قرنطینه مبتلایان و ... توضیح داد.